Kiskun Táncegyüttes Kiskunhalas
2012. december 15 szombat 16 óra.

A karácsonyi gálaműsorunkat december 15-én szombaton 16 órai kezdettel tartjuk a városi filmszínházban. A gálaműsorunk belépődíjas. Jegyeket az előadás előtt lehet váltani a pénztárnál 500 HUF egységáron. Gyerekek belépése ingyenes. Helyjegy nincs, helyfoglalás érkezési sorrendben.

A műsort követően a szülőket, felnőtteket várjuk a próbatermünkbe 20 órától, ahol táncházat tartunk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki szeretné kipróbálni, jobban megismerni táncainkat, vagy csak a társaság miatt. A táncház alatt büfét is üzemeltetünk.2012. október 18 csütörtök.

A kiskunhalasi nyúl utcai idősek otthonában fognak táncolni a gyerekcsoport tagjai.

Helyszín: Kiskunhalas, Nyúl u. 5-7.2012. október 13 szombat.

16 órakor kezdetét veszi Tázláron a "SZOMSZÉDOLÁS" című népzenei találkozó, ahol fellép a kiskun táncegyüttes is.

Helyszín: Tázlár, művelődési ház, kecskeméti u. 3.XXXIII. Halasi Szüreti Fesztivál 2012. Szeptember 7-8-9.

Idén 33. alkalommal kerül megrendezésre a halasi szüreti fesztivál, amely a szőlő és a bor őszi ünnepe Kiskunhalason.

Mi is ott leszünk!

Tánctábor 2012

Idén is július 30 és augusztus 4-e között megrendezésre került a tánctábor, melynek helyszíne a kunfehértói sporttábor volt. Délelőtt és délután is táncoltak a gyerekek, volt még szabad foglalkozás, szieszta, kézműveskedés, filmnézés, szervezett vetélkedők, labdajátékok, éjszakai túra, strandolás. 11 fiú és 11 lány vett részt a táborban. A gyerekek nagyszerűen érezték magukat.
2012.05.27. vasárnap

A Művelődési Központ "Retro Gyermeknapot" tart 2012. május 27-én, vasárnap, Kiskunhalason a Hősök ligetében, ahol egész napos kreatív és látványos programokkal szórakoztatnak kicsiket és felnőtteket is egyaránt. 14 órakor fellép a Kiskun Táncegyüttes. A részletes program megtalálható a www.halas.net oldalon.
2012.05.06.

Kiskunhalas város napi ünnepségén fellépés, valamint a HALAS VÁROSÉRT kitüntető címének átvételére kerül sor.
2012.04.28-05.01.

VI. Halasi borudvar

Április 30-án 19 órakor lépünk színpadra.

A rendezvény részletes programja megtalálható a www.halasiborudvar.hu oldalon.
2012.04.28. Szombat 19:00.

Táncgála 2012.

A tánc világnapja alkalmából ROCK-BAN ÉGÜNK TÁNC SHOW, ahol fellép a Kiskun Táncegyüttes is.

Helyszín: Kiskunhalas, Vári Szabó Szakközépiskola Sportcsarnoka.

Belépőjegy: Felnőtt: 2500 HUF, 14 év alatt és nyugdíjas: 2000 HUF.

JEGYEK ELŐVÉTELBEN A VASUTAS MŰVELŐDÉSI HÁZBAN HÉTKÖZNAP 16 ÓRÁTÓL ÉS A HELYSZINEN VÁSÁROLHATÓAK!
2012.04.21.

Fellépés a XXV. zalai kamaratánc fesztiválon.

A helyszín és a program megtalálható a www.zalaikamara.kx.hu oldalon.
Magyarok Vására Kiskunhalason

Fellép a Kiskun Táncegyüttes is!

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára, az idén március 15-én, csütörtökön, IV. Magyarok Vásárát szerveznek a kiskunhalasi Piactéren.

A vásár jó híre elterjedt az országban, így mind többen érkeznek. Idén közel 200 magyar kézműves és termelő regisztrált, hogy megmutathassa városunkban portékáját. Feltétele, hogy kizárólag minőségi magyar árut hozhatnak, cserébe ingyen árusítóhelyet biztosítanak.

Érkeznek fazekasok, kosár- és gyékényfonók, csuhéművesek, fa-, kő- és csontfaragók, kovácsok, kékfestők, textilművesek, foltvarrók és szőnyegszövők, kézimunka készítők, késesek, gyapjúfeldolgozók, viseletvarrók, babakészítők, papírmerítők, méhészek, sajtosok, mézesbábosok, nemezelők, bőrdíszművesek, szűcsök, ékszerkészítők, gyöngyfűzők, szíjgyártók, hangszerkészítők, fajáték- és íjkészítők, tojás- és bútorfestők, kádár, tímár, bognár, gölöncsér, cserépkályhás, kemenceépítő, erdélyi kürtőskalácsos, pék, cukrász, lekvárkészítő, gyógynövényes, gombász, hentesek, könyves, facsipész, kézi- és marionett bábos, szappankészítők, gyertyaöntő, kertész, cipész, ötvösök.

Lesznek régiségek, népi játékok, baranta, moldvai örömtánc, kézműves bemutatók, magyaros ízek, forralt bor, pálinka, vidámság, ünnepi hangulat, házias finomságok és egyéb meglepetések.

A jó hangulatról hagyományőrző csapatok gondoskodnak, 8 órától zenés programokkal várják az ide látogatókat!

A néptáncos előadások mellett alföldi dallamok, citera, tekerőlant, koboz, furulya- és dudaszó szórakoztatják a közönséget. Vendégünk lesz Bálint Károly tekerőlantos és a Hollóének Hungarica Régizene Együttes is!

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
 Copyright ©  Kiskun Táncegyüttes Kiskunhalas  ·  Minden jog fenntartva !